تخت بیمار سه شکن

9,700,000 تومان
شکن این تخت برای خم کردن و زاویه دار کردن پشت سر بیمار،پایین پا و 90درجه کردن زاویه پای بیمار

تخت بیمار صندلی شو مبله

28,000,000 تومان
شکن این تخت برای خم کردن و زاویه دار کردن پشت سر بیمار،پایین پا و 90درجه کردن زاویه پای کاربرد

تخت سه شکن برقی رویه فایبر گلاس با تنظیم ارتفاع

21,000,000 تومان
شکن این تخت برای خم کردن و زاویه دار کردن پشت سر بیمار،پایین پا و 90درجه کردن زانوی بیمار کاربرد

تخت سه شکن تنطیم ارتفاع رویه فایبرگلاس

12,000,000 تومان
شکن این تخت برای خم کردن و زاویه دار کردن پشت سر بیمار،پایین پا و 90درجه کردن زاویه پای کاربرد

تخت یک شکن رویه فایبر گلاس خانگی

6,500,000 تومان
شکن این تخت برای خم کردن و زاویه دار کردن پشت سر بیمار کاربرد دارد،حرکت آن به صورت مکانیکی و

تخت بیمارستانی یا تخت بیمار

یکی از مهم‌ترین نیازها برای افراد بستری در بیمارستان، بدون شک، برخوردار بودن از یک تخت بیمارستانی مناسب است. یک تخت بیمارستانی که به آن تخت بیمار هم می ‌گویند، باید از ویژگی‌هایی برخوردار باشد که استراحت بیمار را در هر 24 ساعت شبانه‌روز تأمین کند. برای یک فرد بیمار و بستری شده، بیمارستان به‌عنوان منزل دوم تا بهبود وضعیت جسمانی تلقی می ‌شود لذا بیماران باید به هنگام خواب از راحتی کافی و از سهولت مناسب به هنگام جابه‌جایی برخوردار باشند. امروزه تخت‌های بیمار به شکل‌های مختلف که از تنوع در امکانات برخوردار هستند، ساخته می ‌شوند که این تخت‌ها بنا بر نیاز بخش‌های مختلف و شرایط بیمار مورداستفاده قرار می ‌گیرند. بهتر است بدانید که از تخت‌های مورداستفاده در بیمارستان، به‌عنوان تخت بیمار هم به‌منظور مراقبت از شخص در منزل استفاده می ‌شود. در این مطلب از سایت صدرادرمان به بررسی تخت بیمارستانی، انواع آن و خرید تخت بیمار پرداخته خواهد شد.

انواع تخت

به تختی که به‌منظور آسایش حال افراد بیمار طراحی و تولید می ‌گردد، تخت بیمارستانی می ‌گویند. شاید با خود فکر کنید که این نوع از تخت‌ها تنها در بیمارستان‌ها مورداستفاده قرار می‌ گیرند؛ امروزه بسیاری از افراد جهت مراقبت از حال عزیزانشان، از این تخت در منازل خود نیز استفاده می ‌کنند. در طراحی تخت‌های بیمارستانی از تکنولوژی‌هایی استفاده شده است که هم راحتی بیمار را در دوران نقاهت به همراه داشته و هم مراقبت از بیمار را برای پرستاران در بیمارستان و برای همراهان در منزل راحت‌تر کرده است. بعضی از بیماران به‌خاطر بعضی از دلایل خاص خود مانند برخوردار نبودن از فضای مناسب، تخت موردنظر را خود سفارش می دهند. به همین دلیل، این دسته از افراد، به شرکت‌های سازنده این محصول مراجعه می ‌کنند. امروزه تخت بیمار در انواع مختلف طراحی و تولید می ‌شوند که در ادامه به معرفی انواع تخت بیمارستانی پرداخته خواهد شد.

تخت بیمار از چه ویژگی‌هایی باید برخوردار باشد؟

با مطالعه مطالب فوق، حتماً به اهمیت وجود یک تخت مناسب برای بیمار پی برده‌اید. پیش از آنکه به بررسی انواع تخت بیمار پرداخته شود، به بیان ویژگی‌هایی پرداخته می‌ شود که باید در تخت بیمار وجود داشته باشد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های تخت بیمار، برخوردار بودن از ریل‌ها و حفاظ‌های کناری است تا امکان باز و بسته کردن تخت به‌راحتی وجود داشته باشد و همچنین خطر سقوط بیمار از تخت رفع شده باشد. همچنین این تخت‌ها باید به‌گونه‌ای باشند که بتوان ارتفاع آن را به مقدار دلخواه تنظیم کرد. تخت‌های بیمارستانی باید قابلیت شستشو را داشته باشند تا بتوان آن‌ها را مرتب شست و ضدعفونی کرد تا از انتقال میکروب جلوگیری گردد. یکی دیگر از ویژگی‌های مهمی که در تخت‌های بیمارستانی باید وجود داشته باشد، قابلیت حمل‌ونقل آن است. به عبارت دیگر این تخت‌ها باید چرخ‌دار باشند تا بتوانند به‌راحتی جابه‌جا شد. این‌ها تنها چند مورد از ویژگی‌هایی می‌ باشد که تخت بیمار باید از آن‌ها برخوردار باشد.

انواع تخت بیمار

همان‌طور که در مطالب قبل گفته شد، تخت‌های بیمارستانی در انواع مختلف ساخته می ‌شوند. تنوع در ساختار این تخت‌ها موجب می‌ شود تا از آن‌ها بتوان در بخش‌های مختلف استفاده کرد و به‌طور کلی، کارایی تخت‌های بیمارستانی را افزایش می ‌دهند. این تخت‌ها در انواع مختلف برقی، مکانیکی، یک شکن، دو شکن، سه شکن و… تولید می ‌شوند که هرکدام از آن‌ها از مزیت‌هایی برخوردار هستند.

  • تخت بیمار مکانیکی

در این نوع، تنظیم ارتفاع تخت به‌صورت دستی و به کمک اهرم تعبیه شده صورت می ‌گیرد. لازم به ذکر است که تخت بیمار مکانیکی از ساده‌ترین تخت‌های بیمارستانی محسوب می ‌شود. این تخت‌ها از ارتفاع چهارچوب ثابتی برخوردار هستند و تنها قابلیت تغییر در ارتفاع زیر سر و زیر پای بیمار را دارند. اگر ارتفاع طولی تخت برای بیمارتان اهمیت ندارد و تنها تغییر ارتفاع زیر سر و پا برایشان مهم است، انتخاب تخت مکانیکی یک گزینه مناسب است. این نوع از تخت‌ها در سه نوع یک شکن، دو شکن و سه شکن به بازار عرضه می ‌شوند که بیماران بسته به نیازشان می ‌توانند به خرید آن‌ها اقدام کنند.

تخت 3 شگن با ارتفاع
  • تخت برقی

یکی دیگر از انواع تخت بیمار، تخت برقی است. به این نوع از تخت، تخت تمام اتوماتیک هم گفته می ‌شود. در تخت برقی، تغییر ارتفاع به‌صورت اتوماتیک صورت می‌ گیرد. این تخت‌ها باتوجه به امکانات پیشرفته‌ای که دارند، از قیمت بیشتری برخوردار هستند. از این تخت‌ها بیشتر در بخش مراقبت ویژه استفاده می‌ شود. از دیگر کاربردهای این تخت، استفاده از آن برای بیمارانی که به کما رفته و یا دچار شکستگی هستند، می ‌باشد. این نوع از تخت‌های بیمارستانی مجهز به ریموت کنترل هستند که کار را برای پرستاران در مراقبت از بیمار راحت کرده است. تخت برقی یا الکترونیکی در انواع یک شکن، دو شکن و سه شکن در بازار موجود است. در تخت برقی تمام الکترونیک، تنظیم شیب شکن‌ها به‌صورت الکترونیکی انجام می‌ شود و در تخت برقی نیمه الکترونیک، تنها تنظیم شیب به‌صورت الکترونیکی صورت می‌ گیرد و تنظیم ارتفاع زیر سر و پا به کمک اهرم انجام می ‌گردد.

  • تخت تک شکن

تخت تک شکن به دو صورت مکانیکی و الکترونیکی در بازار یافت می ‌شود. شکن در تخت بیمار به معنای آن است که بعضی از قسمت‌های تخت با فشار دادن یک اهرم شکسته می شود. این کار با هدف جابه‌جایی راحت‌تر بیمار صورت می‌ گیرد. تخت تک شکن از پرمصرف‌ترین تخت‌های بیمارستانی محسوب می ‌گردد. در تخت تک شکن، تنها می‌ توان زاویه قسمت سر را با کمک اهرم تغییر داد که این کار منجر به تغییر وضعیت اندام فوقانی خواهد شد. از این تخت بیشتر برای افرادی که در منزل هستند استفاده می‌ شود. تغییر ارتفاع در تخت شکن الکترونیکی با کمک اهرم صورت نمی ‌گیرد. در این تخت‌ها تغییر زاویه زیر سر به‌صورت الکترونیکی انجام می ‌شود. تخت‌های تک شکن را می ‌توان به دو دسته کلی تخت تک شکن با قابلیت تنظیم ارتفاع و تخت تک شکن ارتفاع ثابت تقسیم‌بندی کرد.

تخت دو شکن
  • تخت دو شکن

تخت دو شکن یکی دیگر از انواع تخت‌های بیمارستانی است. همان‌طور که از نام این تخت پیداست، این تخت دارای دو شکن است و به‌عبارت‌دیگر قابلیت تغییر زاویه در دو قسمت را دارد. این تخت‌ها در دو نوع مکانیکی و الکترونیکی در بازار یافت می‌ شود. این تخت‌ها قابلیت تغییر زاویه زیر سر و زیر پا را دارند و برای بیمارانی که دارای مشکلاتی در قسمت پایین تنه هستند، بسیار مناسب است. در تخت دو شکن تمام الکترونیکی، تغییر زاویه زیر سر و زیر پا، به کمک موتور و دکمه‌های تعبیه شده صورت می ‌گیرد اما در تخت دو شکن مکانیکی، این کار توسط اهرم دستی تعبیه شده در کنار تخت انجام می ‌شود. از جمله آپشن‌هایی که هم در تخت تک شکن و هم دو شکن وجود دارد این است که چرخ این تخت‌ها دارای ترمز است که همین عامل حمل‌ونقل را برای بیمار آسان کرده است.

  • تخت سه شکن

از جمله پیشرفته‌ترین تخت‌های بیمارستانی، تخت سه شکن است. این تخت‌ها قابلیت تغییر زاویه در سه قسمت را دارند. تخت سه شکن، از بهترین تخت‌ها برای افراد مسن و بیمارانی است که باید طولانی‌مدت در بیمارستان بستری باشند. این نوع از تخت‌های بیمارستانی مانند دو نوع قبلی، به دو صورت الکترونیکی و مکانیکی در بازار یافت می ‌شوند. همان‌طور که می‌ دانید، در تخت سه شکن الکترونیکی، تغییر زوایا توسط موتور و کلیدهای تعبیه شده صورت می‌ گیرد و در تخت سه شکن مکانیکی، تغییر زوایا توسط اهرم انجام می‌ شود. بد نیست بدانید که در این تخت‌ها شما می ‌توانید زاویه زیر سر، زیر پا و زیر لگن را تغییر دهید.

  • تخت بیمارستانی لگن دار

یکی دیگر از انواع تخت بیمار، تخت لگن دار است. این تخت برای آن دسته از بیمارانی که قادر به راه رفتن نیستند و یا بیمارانی که دچار آسیب نخاعی هستند بسیار مناسب می ‌باشد. این تخت قابلیت استفاده در تمامی بخش‌های بیمارستانی را دارد. تخت بیمار لگن دار برقی به‌گونه‌ای طراحی شده که استفاده از آن را برای افرادی که از اضافه‌وزن بسیاری برخوردار هستند، آسان نموده است. یکی دیگر از مزیت‌های تخت‌های بیمارستانی لگن دار، تنظیم عرض تخت است. با استفاده از این ویژگی، بیماران با قد و وزن مختلف به‌راحتی می‌ توانند جای‌دهی بشوند.

قیمت تخت بیمار

تخت‌های بیمارستانی یا تخت بیمار را می ‌توان در انواع مختلف در بازار پیدا نمود. این تخت‌ها را باتوجه‌ به شرایط بیمار و بودجه مدنظر می ‌توانید تهیه نمایید. طبعاً به دلیل امکانات و ویژگی‌های متفاوتی که تخت‌های بیمارستانی با یکدیگر دارند، از قیمت متفاوتی هم برخوردار هستند. به‌عنوان مثال قیمت تخت‌های بیمارستانی الکترونیکی نسبت به تخت بیمارستانی مکانیکی بیشتر است. این تخت‌ها را می ‌توانید در قیمت‌های مختلف پیدا کرده و خریداری نمایید.

نتیجه‌گیری

همان‌طور که از مطالعه این مطلب از سایت صدرادرمان متوجه شدید، تخت بیمارستانی مناسب یکی از الزامات در جهت رفاه هرچه بیشتر بیمار محسوب می ‌گردد. از آنجایی که اکثر بیماران باید به مدت 24 ساعت بر روی این تخت‌ها استقرار داشته باشند، هرچه که از رفاه بیشتری برخوردار باشند، مناسب‌تر است. تخت بیمار را می ‌توان در انواع مختلف و با کاربردهای گوناگون همان‌طور که در بخش‌های پیشین اشاره شد، در بازار پیدا نمود و خریداری کرد. امیدواریم که این مطلب از سایت صدرادرمان موردپسند شما عزیزان قرار گرفته باشد.